تعداد بازدید 2105
نویسنده پیام
mehrdad آفلاین
گوناگون
ارسال‌ها : 91
عضویت: 15 /11 /1392
تشکرها : 2
تشکر شده : 4
مسابقه پیش بینی فوتبال برنده جام لیگ برتر همراه باجایزه .بیاتو نظر بده برنده شو
به نظر شما کدوم تیم قهرمان لیگ برتر خواهدشد؟

1)تراکتورسازی
2)نفت
3)سپاهان

10 تا شارژ 2 هزارتومانی جایزه میدم ایرانسل یا همراه اول هرکی بخواد
دوبنر تبلیغاتی درهدر سایت هرکدام به ارزش 20 هزارتومان برای وبمسترها
بنرگوشه ای سمت چپ به ارزش 50 هزارتومان

وبمسترهای عزیز بعداز ارسال نظر اسم سایتشونم بذارن.
قرعه کشی فردا ساعت 10 شب انجام میشه بین برنده ها
ممنون میشم اطلاع رسانی بفرمایید.


پنجشنبه 24 اردیبهشت 1394 - 23:37
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
از ایـن مطـلب تشــکر شـده : 1 کاربر از mehrdad به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند: mostafa-gh /
iprank آفلاین


ارسال‌ها : 1
عضویت: 25 /2 /1394
پاسخ : 1 RE مسابقه پیش بینی فوتبال برنده جام لیگ برتر همراه باجایزه .بیاتو نظر بده برنده شو
2

http://iprank.ir

تصویر: /weblog/file/forum/smiles/9.gif
جمعه 25 اردیبهشت 1394 - 00:08
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
mostafa-gh آفلاین


ارسال‌ها : 1
عضویت: 25 /2 /1394
تشکرها : 1
پاسخ : 2 RE مسابقه پیش بینی فوتبال برنده جام لیگ برتر همراه باجایزه .بیاتو نظر بده برنده شو
1
http://apple-up.ir
جمعه 25 اردیبهشت 1394 - 00:25
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
shervin100 آفلاین


ارسال‌ها : 1
عضویت: 25 /2 /1394
پاسخ : 3 RE مسابقه پیش بینی فوتبال برنده جام لیگ برتر همراه باجایزه .بیاتو نظر بده برنده شو
فقط تراکتور سازی

امسال قهرمانه


www.khan3h.ir
جمعه 25 اردیبهشت 1394 - 01:10
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
persiansong آفلاین


ارسال‌ها : 1
عضویت: 27 /3 /1395
پاسخ : 4 RE مسابقه پیش بینی فوتبال برنده جام لیگ برتر همراه باجایزه .بیاتو نظر بده برنده شو
فقط پرسپولیس
پنجشنبه 27 خرداد 1395 - 10:07
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
hamid24 آفلاین


ارسال‌ها : 2
عضویت: 24 /12 /1398
پاسخ : 5 RE مسابقه پیش بینی فوتبال برنده جام لیگ برتر همراه باجایزه .بیاتو نظر بده برنده شو
آیا عسل واقعی شکرک می زند؟
رس بستن عسل تشخیص عسل اصل و عسل تقلبی شکرک بستن عسل
آری. عسل طبیعی به مرور زمان تبلور یافته و تشکیل کریستال می دهد که در اصطلاح می گویند شکرک زده است. رست بستن عسل یا همان گرانول در واقع موجب حفظ کیفیت و ویژگی های عسل می شود.
ویژگی و خصوصیات عسل خالص و طبیعی بستگی به نوع گلی دارد که زنبور عسل از آن تغذیه کرده است. این ویژگی ها از رنگ و بو مزه گرفته تا میزان قند و رطوبت در هر عسلی متفاوت می باشد. برای نمونه رنگ عسل کنار تیره تر از باقی عسل ها بوده و نیز میزان قند موجود در آن نیز بیشتر از عسل های دیگر است.
چیزی حدود ۷۰٪ از عسل را دو ماده قندی به نام های فروکتوز و گلوکوز(تفاوت فروکتوز ، ساکاروز، گلوکز) تشکیل می دهند که محلول در آب موجود در عسل می باشند. عسل به محض استحصال از کندو تمایل به بستن و شکرک زدن دارد و هرچه زمان بیشتر بگذرد در نتیجه عسل متبلور خواهد شد. در واقع این گلوکوز است که تبلور می یابد و به صورت شکرک خود را نشان می دهد زیرا فروکتوز به نسبت در آب محلول تر است و مایع باقی می ماند.
البته عوامل بسیاری در سرعت تبلور عسل تاثیرگذار هستند. عسل به غیر از فروکتوز و گلوکوز حاوی کربوهیدرات های دیگری نیز می باشد و نیز انواع اسیدهای آمینه و پروتئین ها و مواد معدنی همگی می توانند بر روند ایجاد کریستال موثر باشند. حتی ظرف بسته بندی عسل نیز در سرعت ایجاد بلور نقش خواهد داشت.
رس بستن شکر
منابع مختلف هر کدام دمای متفاوتی را به عنوان دمای مطلوب برای نگهداری عسل ذکر کرده اند ولی به طور کل دمای بالای صفر و پایین تر از ۲۱ درجه سانتی گراد می تواند برای نگهداری عسل دمای ایده آل تلقی گردد. اگر این دما بین ۲۱ تا ۲۷ درجه سانتی گراد شود آنگاه روند بستن عسل کند شده ولی تاثیر منفی بر روی کیفیت عسل می گذارد. حال اگر دمای نگهداری عسل بیش از ۲۷ درجه شود دیگر آن عسل به راحتی نمی بندد و کیفیت آن نیز افت خواهد کرد.
و کلام آخر اینکه هر عسلی که شکرک زده بود حتما عسل مرغوبی نمی باشد ولی در نظر داشته باشید به طور کل عسل طبیعی و خالص به مرور زمان شکرک خواهد زد.به طور کلی نباید شکرک زدن عسل را یک راه برای تشخیص عسل تقلبی از عسل اصل بدانیم!
شنبه 24 اسفند 1398 - 19:26
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


پرش به انجمن :